Στην τελική ευθεία το πρώτο Καλαματιανό καρναβάλι

Πρώτη Δημοσίευση: 03/02/2013 21:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 03/02/2013 21:46

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη συνάντηση για την οργάνωση του 1ου Καλαματιανού καρναβαλιού με κεντρικό θέμα  την σύσταση καρναβαλικής επιτροπής η οποία ουσιαστικά θα αναλάβει όλη την οργάνωση αυτού του εγχειρήματος.

Επίσης κατά την διάρκεια της ενημέρωσης συζητήθηκαν και άλλα θέματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 15 πληρώματα και υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτός ο αριθμός θα μεγαλώσει κατά πολύ.Σχόλια

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΕΔΟΥΣΑΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ; ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!!!

ΝΟΜΙΖΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Σίγουρα θα είναι υποτονικότερο της παρέλασης των ανθεστηρίων. Έχουμε μια φανταστική παραλία, φροντίστε να πέσφτουν ΛΥΜΜΑΤΑ στην θάλασσα, φυτέψτε ΥΨΗΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ και όχι γλαστρούλες που μόνο χρήματα στο τοπικά φυτώρια αφήνουν, οι πολίτες πρέπει ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ, υπάρχει το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ , φροντίστε την πλατεία Όθωνος, ασχοληθείτε με μικρά σημεία της πόλης, σε κεντρικούς στρογγυλούς κάδους ας κάθεται ένας της δημοτικής αστυνομίας να ''μαλώνει'' τους πολίτες που αφήνουν απέξω τα σκουπίδια Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ για να μην βρωμάνε και σιχαίνεται ο πολίτης να τους αγγίξει... ΄Σίγουρα δεν είμαστε για τα καρναβάλια, στηρίξτε το υπάρχον της ΝΕΔΟΥΣΑΣ, θα ανέβει κόσμος στον Ταύγετο και θα απολαύσει την παραλία και χωρίς καρναβάλι

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις