Στηρίζουμε τον Μάριο…

Πρώτη Δημοσίευση: 24/09/2017 08:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 24/09/2017 08:55
Τα μηνύματα στήριξης για τον Μάριο Σαρέλλα, έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και την πόλη της Καλαμάτας κι εκείνο που απομένει είναι να μετουσιωθούν σε πράξη, με τον κόσμο να γεμίζει απόψε στις 8.30 μ.μ. το αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου, στην οδό Γεωργίου Καρέλια. Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης έχει ο Σύλλογος Αποφοίτων του σχολείου, όπου φοίτησε με επιτυχία και ο Μάριος ξεπερνώντας τα εμπόδια του πολύ σοβαρού προβλήματος όρασης που αντιμετωπίζει εκ γενετής, ενώ τώρα είναι φοιτητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο νεαρός μουσικός χρειάζεται όμως να υποβληθεί σε μια ακόμη δύσκολη και πολυδάπανη επέμβαση που θα γίνει στο Λονδίνο τον Οκτώβριο. Έτσι, η σημερινή συναυλία δίνει μια αφορμή για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον «ιερό» αυτό σκοπό και συνάμα στέλνει μηνύματα αλληλεγγύης, ανθρωπισμού και προσωπικής κοινωνικής ευθύνης. 
Θα είναι όμως και ένα σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός, καθώς θα ενωθούν επί σκηνής παλιότεροι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, οι οποίοι έχουν καταξιωθεί στο χώρο, όπως οι Μυρτώ Καμβυσίδη, ο Αντώνης Κουφουδάκης, η Μαρία Κρασοπούλου, ο Νίκος Παλαιολόγος, η Μαρία Τσώνη, ο Ηλίας Κολλινιάτης, ο Δημήτρης Αθανασακόπουλος, αλλά και ο ίδιος ο Μάριος Σαρέλλας.  
Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και «κουμπαράς» στην είσοδο του αμφιθεάτρου του Μουσικού. Όλοι μαζί απόψε για τον Μάριο… 
Χ.Ε.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις