Στη δημοσιότητα η παραίτηση του διευθυντή του ΕΠΑΛ Μεσσήνης Παναγιώτη Δρακόπουλου

Πρώτη Δημοσίευση: 10/01/2018 18:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/01/2018 18:19
Όπως είχαμε γράψει από χθες ο Διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου Μεσσήνης Παναγιώτης Δρακόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του.
Ακολουθεί η αίτηση της παραίτησής όπου γίνονται γνωστοί οι λόγοι που ο κ. Δρακόπουλος αποφάσισε να προβεί σε αυτή την κίνηση.

ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Δρακόπουλος Παναγιώτης του Βασιλείου, Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Μεσσήνης, υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Διευθυντή στην όποια είχα επιλεγεί κατά τις τελευταίες κρίσεις Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και υπηρετώ έως και σήμερα.
Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι ότι αδυνατώ για συνειδησιακούς λόγους  να συμβάλλω στην υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεσσήνης, με αρ. πρωτ. 29989/20-12-2017, με θέμα την ανακατανομή κτιρίων και αιθουσών στο Σχολικό Συγκρότημα 1ου Γ.Λ Μεσσήνης και ΕΠΑ.Λ. Μεσσήνης, όσο και στα συμφωνηθέντα κατά τη συνάντηση υπηρεσιακών παραγόντων την Πέμπτη 04-01-2018, καθώς οι όλες διαδικασίες που προηγήθηκαν τόσο για τη λήψη της απόφασης όσο και κατά την εφαρμογή της (οι οποίες δημιούργησαν τετελεσμένα γεγονότα), δημιουργούν προβλήματα λειτουργικότητας αλλά και προβλήματα διοικητικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα. Διαταράσσουν το ήρεμο παιδαγωγικό κλίμα, λειτουργούν μονομερώς σε βάρος  του ΕΠΑ.Λ. Μεσσήνης , αλλά και της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης γενικότερα.
Θεωρώ ότι με την πράξη της παραίτησης μου συμβάλλω στην μη περαιτέρω υποβάθμιση του ΕΠΑ.Λ. Μεσσήνης καθώς και της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, την όποια υπηρέτησα και υπηρετώ με αίσθημα ευθύνης στα τριάντα ( 30 ) σχολικά έτη υπηρεσίας μου.
Παρακαλώ η αίτηση παραίτησης μου από Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Μεσσήνης να γίνει αποδεκτή και να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες αντικατάστασής μου.
Αναμένω την έγκριση της παραίτησης μου και την ανάληψη των διδακτικών μου καθηκόντων στην οργανική μου θέση ως Εκπαιδευτικός.
 
  Ο Αιτών  
Δρακόπουλος ΠαναγιώτηςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις