Στη Μεσσήνη ο Αλέξης Χαρίτσης

Πρώτη Δημοσίευση: 26/06/2019 00:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/07/2019 07:52
Τη Μεσσήνη επισκέφθηκε χθες το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Μεσσηνία και π. Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.
Ο κ. Χαρίτσης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Τσώνη και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ, Στρατή Χρυσαφίδη, και κατόπιν περιόδευσε στην πόλη όπου συνομίλησε με κατοίκους της Μεσσήνης. 
Στην περιοχή τα τελευταία χρόνια έχουν χρηματοδοτηθεί σημαντικά έργα υποδομών όπως η επισκευή του δημοτικού σχολείου στο Πεταλίδι και έργα ύδρευσης, αλλά και έργα ανάδειξης του πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής.
Έργα όπως η ολοκληρωμένη αναβάθμιση του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Μεσσήνης, η τριετής χρηματοδότηση για τη διοργάνωση Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ επίσης στην Αρχαία Μεσσήνη, αλλά και η δράση «Επανάχρηση δημοτικής ακίνητης περιουσίας» που χρηματοδοτείται από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ με σκοπό την αξιοποίηση των Αποθηκών ΑΣΣΟ για τη δημιουργία χώρων πολιτισμού στον Δήμο Μεσσήνης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Μεσσήνη ο κ. Χαρίτσης, ανάμεσα σε άλλα, δήλωσε: «Ανάπτυξη για εμάς σημαίνει σύγχρονες υποδομές και ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής. Με αυτό το σκεπτικό χρηματοδοτήσαμε έργα 14 εκατ. ευρώ στον Δήμο Μεσσήνης. Είμαστε υπερήφανοι για τη συμβολή μας στην αναζωογόνηση του Δήμου».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις