Στη Μεσσήνη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Πάλης

Πρώτη Δημοσίευση: 26/12/2016 10:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 26/12/2016 10:48
Οι τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πάλης Ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο  6 και 7 Μαΐου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης στο οποίο θα λάβουν μέρος και αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Μεσσηνίας «Αριστόδημος».
Έτσι, μια ακόμη σημαντική διοργάνωση για το χώρο της πάλης θα διεξαχθεί στη γειτονική Μεσσήνη (καθώς προηγήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων και ήταν σημαντική η συμβολή στην άρτια διοργάνωση του Δήμου Μεσσήνης αλλά και του  Αθλητικού Συλλόγου Μεσσήνης «Αριστόδημος», που φιλοδοξούν να καθιερωθεί  η Μεσσήνη ως η «πόλη της πάλης».
Η Α΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πάλης  Παμπαίδων – Παγκορασίδων, θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη, ενώ η β΄ φάση στην Αθήνα.
 
Τουρνουά Πελοποννήσου στις 5 Φεβρουαρίου
Εξάλλου, τουρνουά  Πελοποννήσου πάλης θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μεσσήνης με συνδιοργανωτές το Δήμο Μεσσήνης και τον Αθλητικό Σύλλογο Μεσσήνης «Αριστόδημος», Θα συμμετάσχουν 10 αθλητές από  Παλαιστικούς Συλλόγους της Μεσσηνίας (Αριστόδημος), της Λακωνίας (ΠΣ Σπάρτης), της Ηλείας (Τιτάν Πύργου) και της Αχαΐας (Τόφαλος Πατρών).
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις