Στις αίθουσες των δικαστηρίων ο θάνατος της 24χρονης στο Πολυλίμνιο

Πρώτη Δημοσίευση: 13/10/2017 10:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/10/2017 10:31
Κλήση για καταθέσεις σε δημοτικούς συμβούλους
της Μεσσήνης από την Εισαγγελία Καλαμάτας
 
 
Προκαταρκτική εξέταση και απολογία των δημοτικών συμβούλων Μεσσήνης ζήτησε η Εισαγγελία Καλαμάτας για το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή της 24χρονης κοπέλας από την Πάτρα, Παρασκευής Τσιντώνη, έπειτα από πτώση βράχου στο Πολυλίμνιο.
Το θέμα το έκανε γνωστό κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Μεσσήνης ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Τάσος Παπαγεωργίου. Με αφορμή την κλήση του να καταθέσει ο ίδιος στην Εισαγγελία ζήτησε αρχικά να ενημερωθεί σχετικά με το καθεστώς λειτουργίας του Πολυλιμνίου, καθώς και για τις ενέργειες που έχουν γίνει από το Δήμο Μεσσήνης για το συγκεκριμένο θέμα.
Απαντώντας στον κ. Παπαγεωργίου ο αντιδήμαρχος Νίκος Ξαρχάκος ζήτησε να μην γίνει διάλογος στο Σώμα, αλλά να ενημερωθούν άπαντες από τη νομική υπηρεσία του Δήμου, προσθέτοντας ότι στη δικογραφία αναφέρονται πρακτικά από συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και μια τέτοια συζήτηση θα μπορούσε να ζημιώσει το Δήμο. Παράλληλα, εξέφρασε για ακόμα μια φορά τη λύπη της Δημοτικής Αρχής για το θάνατο της νέας γυναίκας ύστερα από ένα τραγικό περιστατικό, όπως αυτό που συνέβη από την πτώση βράχου.
Κλείνοντας ανέφερε ότι το Πολυλίμνιο ανήκει σ’ όλη τη Μεσσηνία, γι’ αυτό προβάλλεται ως τουριστικό αξιοθέατο στα προγράμματα διαφόρων Δήμων της περιοχής, της Περιφέρειας, αλλά και μεγάλων τουριστικών επιχειρήσεων.
Στο θέμα παρενέβη και ο αντιδήμαρχος Κώστας Γεωργακόπουλος, που συμφώνησε με τον Τάσο Παπαγεωργίου ότι χρειάζεται να γίνει συζήτηση για το θέμα, καθώς μια νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της, ζητώντας να έρθει προς συζήτηση σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν άπαντες θα είναι καλύτερα ενημερωμένοι.
 
 
 Του Κώστα Γαζούλη
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις