Στον αδικοχαμένο Σωτήρη αφιέρωσε το μετάλλιό της η Ντορίτα Μαυροειδή

Πρώτη Δημοσίευση: 08/05/2017 19:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/05/2017 19:23
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη η φιέστα των Καρυάτιδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική και την άνοδο στη Β’ κατηγορία. Ανάμεσα στα βασικά στελέχη του λακωνικού συγκροτήματος και η Μεσσήνια Ντορίτα Μαυροειδή –είναι παράλληλα προπονήτρια στο νεοσύστατο Εθνικό Καλαμάτας- και η οποία συγκίνησε και συγκινήθηκε αφιερώνοντας την επιτυχία της και το μετάλλιό της στον αδικοχαμένο Σωτήρη Νικολακόπουλο.
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Αίαντα «έσβησε» μέσα στο γήπεδο το περασμένο Φθινόπωρο από καρδιακή ανακοπή, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη.
Κινήσεις όμως όπως αυτή της Ντορίτας, αλλά και η απόφαση της ΕΠΣΜ να συνεχίζει να μνημονεύει το όνομά του στις τακτικές κλήσεις για την Μεικτή Νέων ή των συμπαικτών του στον Αίαντα να χαρίσουν το κύπελλο που κατέκτησαν στην οικογένειά του, διατηρούν ζωντανή την ανάμνηση του Σωτηράκη, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν σε επίπεδο πρόληψης και προστασίας, ώστε μικροί και μεγάλοι να αθλούνται με ασφάλεια.   


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις