Στο «καλεντάρι» του Δήμου Μεσσήνης το “Ancient Messene Open”

Πρώτη Δημοσίευση: 18/09/2019 15:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/09/2019 15:58
Από 31 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου το 4ο Διεθνές Τουρνουά τένις με αμαξίδιο
 
Την τροποποίηση της 186/2019 ΑΔΣ «Προγραμματισμός και έγκριση πολιτιστικών εκδηλώσεων 2019» αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης κατά την τελευταία του συνεδρίαση.
Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Τάσος Παπαγεωργίου, που εισηγήθηκε το θέμα, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στις ήδη προγραμματισμένες εκδηλώσεις που είχαν εγκριθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, αλλά προσθέτονται μερικές ακόμα. Μεταξύ αυτών το Διεθνές Τουρνουά Τένις με Αμαξίδιο “Ancient Messene Open”, σε συνεργασία με το Σύλλογο “Διαφοροζώ”, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί για 4η χρονιά από τις 31 Οκτωβρίου ως τις 3 Νοεμβρίου, στα γήπεδα του ξενοδοχείου “Buca Beach Resort” στην Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης.
Υπενθυμίζουμε ότι εμπνευστής και δημιουργός αυτού του τουρνουά είναι ο Καλαματιανός πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο Γιώργο Λαζαρίδης, και μόνο πέρυσι συμμετείχαν 35 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συμμετοχές και στη φετινή διοργάνωση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένα από τα ελάχιστα διεθνή τουρνουά ΑμεΑ που διεξάγονται στη χώρα μας.
Κ. Γαζ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις