Στο λιμάνι Καλαμάτας το κρουαζιερόπλοιο "Marella Celebration"

Πρώτη Δημοσίευση: 10/07/2018 09:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/07/2018 09:53
Χθες στις 7.00 το πρωί, στο λιμάνι της Καλαμάτας, κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο “Marella Celebration”, νηολογίου Μάλτας. Στο πλοίο επέβαιναν 1.214 επιβάτες, οι περισσότεροι των οποίων ήταν Βρετανοί, αλλά και σημαντικός αριθμός Κορεατών, ενώ είχε πλήρωμα 522 ατόμων. Το σκάφος ήλθε στην Καλαμάτα προερχόμενο από τον Πειραιά και επρόκειτο να αναχωρήσει για την Κέρκυρα το απόγευμα στις 5.00.
Τους επισκέπτες, που αποβιβάσθηκαν από το κρουαζιερόπλοιο, υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας και τους προσέφερε χάρτες και κάρτες με αξιοθέατα της περιοχής που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Καλαμάτας, ενώ τους έδωσε και τουριστικές πληροφορίες.
Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες περιηγήθηκαν την Καλαμάτα, είτε με τα πόδια, είτε με αστικό λεωφορείο, είτε με ταξί, ζήτησαν δε ιδιαίτερα να μάθουν πώς θα μεταβούν στο Κάστρο και το κέντρο της πόλης, καθώς και πού μπορούν να κάνουν μπάνιο.
Ορισμένοι - χρησιμοποιώντας ταξί - είδαν από κοντά αξιοθέατα σε άλλες περιοχές. Επίσης, μερικοί τουρίστες πήγαν εκδρομή με λεωφορεία στο Μυστρά, στην αρχαία Μεσσήνη και στην Μπούκα.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις