Στο Συμβούλιο Κοινωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ η βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη – Αμανατίδη

Πρώτη Δημοσίευση: 03/02/2018 11:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 03/02/2018 11:26
Στην τελευταία συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου Κοινωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ, περ. Αττικής, συμμετείχε η Μεσσήνια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη - Αμανατίδη,  μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και ύστερα από συζήτηση διαφόρων θεμάτων, έπειτα από εισήγηση του Θανάση Τοτόμη, μέλους του ΣΚΕ, αποφασίσθηκε η έκδοση ψηφίσματος.
Το ψήφισμα που εκδόθηκε αφορά στην αλληλεγγύη της Ολομέλειας του Συμβουλίου Κοινωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ στο αίτημα πολιτών και φορέων του Ωρωπού για την αναγκαιότητα άμεσης ίδρυσης και λειτουργίας Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Ωρωπού.
Το θέμα συζητήθηκε αναλυτικά και στην προηγούμενη ολομέλεια του Συμβουλίου Κοινωνικού Ελέγχου - ΣΚΕ της ΕΡΤ, στις 12 Δεκέμβρη, με τις παρεμβάσεις - τοποθετήσεις των εκπρόσωπων των κοινωνικών κινημάτων του Ωρωπού, κας Σοφίας Μπασκάκη, δημοσιογράφου, και κας Μαρίας Κασαμπαλάκου, συγγραφέως.
Η έκδοση του ψηφίσματος είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στους ανθρώπους που έχουν ανάγκες και δικαίωμα στήριξης στη ζωή τους, απέναντι σε νέους ανθρώπους - μαθητές με ειδικά μαθησιακά προβλήματα και στις οικογένειές τους.
Β.Β.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις