Συγκέντρωση στην Έξω Mάνη για την ανάδειξη νέου επισκόπου στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης

Πρώτη Δημοσίευση: 06/02/2018 10:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/02/2018 10:28
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, μετά τις συγκεντρώσεις στο Γύθειο και στον Πειραιά, συναντηθήκαμε οι Μανιάτες στη Στούπα, δίπλα στην ιστορική Καρδαμύλη της Έξω Μάνης (Δυτικής), και ομόφωνα αποφασίσαμε:
-Να ζητήσουμε με σεβασμό για τρίτη φορά από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος να ακούσει τη φωνή μας και να μην αγνοήσει την ιερή μας επιθυμία, που δεν είναι άλλη από την εκλογή ως νέου Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης του προσώπου που γνωρίζουμε εδώ και είκοσι έξι χρόνια και διακονεί την εκκλησία της ιδιαίτερης πατρίδας μας άψογα. Ο ακούραστος εργάτης του Ευαγγελίου, ο κληρικός που αφιέρωσε τη ζωή του και είναι πανταχού παρών στην κάθε σπιθαμή του τόπου μας. Ο Αρχιμανδρίτης Συμεών Λαμπρινάκος.
-Μετά όλες τις ενέργειές μας για την έγκυρη ενημέρωση της ηγεσίας της Εκκλησίας μας, έχουμε βαθύ σεβασμό και ακλόνητη εμπιστοσύνη στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο μας και στην Ιεραρχία της Εκκλησίας μας ότι δε θα αγνοήσουν την πάνδημη θέληση του Μανιάτικου Κλήρου και Λαού.
-Να είμαστε όλοι παρόντες την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα της εκλογής του Νέου Επισκόπου της Ι. Μ. Μάνης, στην Ιερά Μονή Πετράκη (έδρα της Ιεράς Συνόδου), όπου με ευπρέπεια και σεβασμό θα περιμένουμε το αποτέλεσμα της εκλογής.
ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις