Συγκέντρωση στην Καλαμάτα για τα 4 χρόνια από δολοφονία Φύσσα

Πρώτη Δημοσίευση: 08/09/2017 09:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/09/2017 09:26
Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας
 
Φέτος με τη συμπλήρωση 4 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας καλεί το λαό και τη νεολαία της πόλης σε συγκέντρωση και πορεία τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στην Πλατεία 23ης Μαρτίου. 
Σε μια περίοδο που η φασιστική ακροδεξιά ισχυροποιείται σε πολλές χώρες και απειλεί τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες, ενώ οι ισχυροί του κόσμου ξαναγράφουν την ιστορία και αθωώνουν το ναζισμό, για να μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν ξανά σαν την πιο αδυσώπητη εφεδρεία στην επίθεση τους ενάντια στις κοινωνικές κατακτήσεις των λαών, είναι αναγκαία η εγρήγορση του καθενός μας για να μη ξαναζήσουμε τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας. 
Καλούμε επίσης κάθε ενεργό εργαζόμενο άνεργο και νέο καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο κοινωνικό φορέα και συλλογικότητα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο σε ανοιχτή συνάντηση για τη διοργάνωση του 7ου Αντιφασιστικού  - Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Καλαμάτας.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις