Συγκέντρωση τροφίμων από τους Ναυτοπροσκόπους της Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 22/12/2018 09:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/12/2018 09:13
Από το 1997 και για 21 συναπτά έτη οι πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Καλαμάτας, κάνοντας την υπόσχεσή τους πράξη, συγκεντρώνουν τρόφιμα από προσφορές συμπολιτών μας και στη συνέχεια τα προσφέρουν σε οικογένειες της πόλης και συλλόγους που τα έχουν ανάγκη. Η παράδοση αυτή προσφέρει σε δεκάδες οικογένειες την ευκαιρία να ζήσουν λίγο πιο χαρούμενα τις γιορτινές μέρες και στα μέλη της προσκοπικής κίνησης και ιδιαίτερα στα ανήλικα μέλη μας το χαμόγελο της προσφοράς.
Έτσι και φέτος αύριο Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, από τις 11.00
έως τις 19.30, στα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ επί της οδού Αρτέμιδος, καθώς και επί της οδού Β. Γεωργίου, θα βρίσκονται πρόσκοποι του Συστήματος που θα μας περιμένουν από όλους να αφήσουμε τρόφιμα, κατά προτίμηση μακράς διάρκειας, που να μπορούν να διατηρηθούν εκτός ψυγείου (ζυμαρικά, ρύζι, πελτές, μπισκότα, γάλα, ζάχαρη, κονσέρβες κ.α.). Ακόμα και η ελάχιστη προσφορά είναι πολύτιμη για κάποιες οικογένειες.
Την επομένη, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου και από τις 5:30 μ.μ. και μετά θα διανεμηθούν στην εστία του Συστήματος, Δημοσθένους και Σπετσών, προς όσους έχουν ανάγκη τα τρόφιμα τα οποία θα έχουν συγκεντρωθεί.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις