Συμπεριφορές…

Πρώτη Δημοσίευση: 22/06/2019 12:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/06/2019 12:06
Με πρωτοβουλία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε χθες εθελοντικός καθαρισμός της ακτής στο ανατολικό μέτωπο της παραλίας της Καλαμάτας, καθώς και του βυθού του προλιμένα. Συγκεντρώθηκαν, όπως ανακοινώθηκε, 20 σακούλες με απορρίμματα και ογκώδη αντικείμενα. 
Στην εν λόγω περιβαλλοντική δράση συμμετείχαν ενεργά μαθητές του Summer Camp του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου και των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, καθώς και μέλη των Ναυτικών Αθλητικών Συλλόγων «Αίολος» και ΝΟΚ, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Η Υπομονή», του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Καλαμάτας, όπως και δύτες από το Kalamata Dive Center. Στη διενέργεια του καθαρισμού συνέδραμε ο Δήμος Καλαμάτας, με προσωπικό, υλικά και οχήματα. 
Φυσικά για κάθε εθελοντική προσπάθεια που έχει ως στόχο την προστασία του δημόσιου χώρου δεν μπορεί να διατυπώσει κάποιος ενστάσεις.   
Βέβαια, τα απορρίμματα και ογκώδη αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν, δεν παρουσιάστηκαν μόνα τους στη θάλασσα. Κάποιοι τα πέταξαν. Κι αυτό το γεγονός "θολώνει" τη σημασία του εθελοντισμού… 
Α.Π.  Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις