Συνάντηση καλωσορίσματος πρωτοετών φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Πρώτη Δημοσίευση: 02/11/2019 09:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/11/2019 09:23
Η καθιερωμένη συνάντηση καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών πραγματοποιήθηκε προχθές στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα (στις εγκαταστάσεις στον κόμβο Αντικαλάμου) από τις τρεις κοσμητείες (Σχολή Γεωπονίας και Τροφίμων, Σχολή Διοίκησης και Σχολή Επιστημών Υγείας).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι πρωτοετείς φοιτητές ενημερώθηκαν για τις σπουδές τους και για τις υπηρεσίες που τους παρέχει το Ίδρυμα, όπως ηλεκτρονική γραμματεία, προμήθεια συγγραμμάτων, βιβλιοθήκη και ψηφιακό αποθετήριο, σίτιση, στέγαση στη φοιτητική εστία, στεγαστικό επίδομα, υπηρεσίες περίθαλψης και κοινωνικής μέριμνας, Erasmus.  
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθηγητής Αθανάσιος Κατσής, ο οποίος καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές στην οικογένεια του Πανεπιστημίου και τους προέτρεψε να αγαπήσουν τις σπουδές τους και να απολαύσουν το ταξίδι στη γνώση. Χαιρετισμούς απηύθυναν οι κοσμήτορες Κωνσταντίνος Μαυρέας (καθηγητής) και Δημήτριος Πετρόπουλος (αναπληρωτής καθηγητής) και ο πρόεδρος του τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας, καθηγητής Ιωάννης Καπόλος, εκπροσωπώντας την Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας, οι οποίοι προέτρεψαν τους φοιτητές να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους προσηλωμένοι στους στόχους τους.
Τους πρωτοετείς φοιτητές καλωσόρισαν, επίσης, οι εκπρόσωποι των Φοιτητικών Συλλόγων και του Πολιτιστικού Συλλόγου.  Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις