Συνάντηση Καφαντάρη - Καραμανλή με “επίκεντρο” τον οδικό άξονα Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη

Πρώτη Δημοσίευση: 08/08/2019 08:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/08/2019 08:35
Διαβεβαίωση για την προώθηση των διαδικασιών υλοποίησης του έργου έδωσε ο υπουργός Υποδομών

Κατά συνάντηση με κ.κ. Καφαντάρη-Καραλή


Την αναγνώριση της σημασίας του οδικού άξονα Καλαμάτας-Ριζόμυλου-Πύλου-Μεθώνης στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας και τη διαβεβαίωση για την προώθηση των διαδικασιών υλοποίησης του έργου έδωσε χθες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, στο δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη και στον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας, Δημήτρη Καραλή.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο, παρουσία του γενικού γραμματέα Υποδομών Γ. Καραγιάννη, του γενικού διευθυντή Δημοσίων Έργων Ι. Καρνέση και συμβούλων του υπουργού, ο κ. Καραμανλής  παρείχε τη διαβεβαίωση τήρησης του χρονοδιαγράμματος που προβλέπεται, χωρίς καμία απόκλιση, πράγμα που αναγνωρίστηκε και από τους παριστάμενους υπηρεσιακούς παράγοντες.
Ο κ. Καφαντάρης αναφέρθηκε με έμφαση στην αναγκαιότητα του έργου και στην πολυετή πορεία που ακολουθήθηκε μέχρι να φτάσει στο σημερινό στάδιο υλοποίησης, ενώ, από την πλευρά των ξενοδόχων, ο κ. Καραλής, ανέπτυξε τη σημαντική συμβολή του οδικού άξονα στη βελτίωση της προσβασιμότητας των επισκεπτών στις περιοχές τουριστικής σημασίας, με προφανή αναπτυξιακά οφέλη για τους κατοίκους και τους επαγγελματίες.
Σημειώνεται ότι για το έργο έχει εκφράσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με πρωτοβουλία του οποίου πραγματοποιήθηκε τόσο η χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό όσο και η προηγούμενη, στις 24 Ιουλίου, με παράγοντες του υπουργείου.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις