Συνάντηση Λαμπρόπουλου με Χρυσοχοΐδη και Καραμαλάκη

Πρώτη Δημοσίευση: 05/09/2019 17:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 05/09/2019 17:26
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε χθες ο  βουλευτής Μεσσηνίας, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη.
Αφού τους εξέφρασε τις ευχαριστίες του, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για την τήρηση της Τάξης και την εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών, τους επισήμανε τα προβλήματα της υποστελέχωσης και της έλλειψης μέσων, προκειμένου να γίνουν καλύτερες οι παρεχόμενες υπηρεσίες στο Νομό Μεσσηνίας.
Επιπλέον τους έκανε γνωστά τα φαινόμενα έντονης παραβατικότητας που παρουσιάζονται σε όλη τη Μεσσηνία και ιδιαίτερα στο Δήμο Μεσσήνης και τα δημοτικά του διαμερίσματα, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θουρίας. Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν και στην περιοχή της Τριφυλίας, ιδίως στα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους, εξαιτίας της παρουσίας, μεγάλου αριθμού παράνομων μεταναστών.
Από την πλευρά τους, ο υπουργός και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας διαβεβαίωσαν πως είναι αποφασισμένοι να πράξουν ό,τι απαιτείται, προκειμένου οι πολίτες να προστατεύονται και να αισθάνονται ασφαλείς.
                     Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις