Συνάντηση Μαν. Μάκαρη με διευθυντές Εκπαίδευσης

Πρώτη Δημοσίευση: 18/05/2019 10:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/05/2019 10:24
Ο Μανώλης Μάκαρης με μέλη της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτός Δήμος -Ενεργοί Πολίτες” συναντήθηκαν  με τον αναπληρωτή διευθυντή Πρωτοβάθμιας κ. Ανδρέα Κατσαούνη και το διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας κ. Γιώργο Σταματόπουλο για μια σειρά  θεμάτων, σχετικών με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων και τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης στο τομέα ευθύνης της.
Κατά τη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα στα οποία ο Δήμος μπορεί και πρέπει να δώσει λύσεις με συγκεκριμένες προτάσεις, που  αποτελούν πάγιες διεκδικητικές θέσεις της παράταξης.
Επίσης η δημοτική παράταξη “Ανοιχτός Δήμος -Ενεργοί Πολίτες” έθιξε το ζήτημα της αναλογικής και διαφανούς  χρηματοδότησης των λειτουργικών δαπανών όλων των σχολείων του Δήμου με την απόδοση όλων των κονδυλίων των σχολικών επιτροπών στα σχολεία, κάθε φορά που καταβάλλεται από την πολιτεία του αναλογούντος ποσού, αλλά και την απόδοση στα σχολεία όλου του ποσού που εισπράττει ο Δήμος από τη διαχείριση των κυλικείων.
 
Πρόγραμμα Περιοδειών
Σήμερα Σάββατο: πρωί έως το μεσημέρι Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, Καταστήματα Κέντρου
Απόγευμα- βράδυ: Χωριά Ταϋγέτου  από 5.00 μ.μ (Καρβέλι, Λαδά, Αρτεμισία, Πηγές, Αλαγονία, Νέδουσα).
Αύριο Κυριακή
Πρωί- μεσημέρι: Παραλία Καλαμάτας
Απόγευμα- βράδυ: 7.00 μ.μ. Χριστοφιλέικα, 7.15 μμ Άγιος Φλώρος, 8.00 μ.μ. Αρφαρά, 9.00 μ.μ. Πήδημα.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις