Συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή στην Αρκαδία

Πρώτη Δημοσίευση: 11/12/2018 13:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/12/2018 13:58
Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr, η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στο σαλόνι του «Αρχοντικού Καλτεζιώτη» στο χωριό Κάψια της Αρκαδίας, παρόντων, μάλιστα, των πρώην γραμματέων της Ν.Δ., Λευτέρη Ζαγορίτη, και Ανδρέα Λυκουρέντζου, όπως και του πρώην υπουργού Νίκου Καλτεζιώτη.
Ο μεν Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αρκαδία επ’ αφορμή της εκδήλωσης στην οποία ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητα του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ ο κ. Καραμανλής βρισκόταν στην περιοχή σε ιδιωτική επίσκεψη.
Κατά τη συνάντησή τους, οι κ.κ. Μητσοτάκης και Καραμανλής συζήτησαν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, υπό το πρίσμα μάλιστα του συνεδρίου του κόμματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θέτοντας ως απόλυτο στόχο για τη Ν.Δ. την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές, ενώ συζήτησαν και τις προτεραιότητες του κόμματος εν όψει των περιφερειακών εκλογών.
Οι εξελίξεις στο γερμανικό CDU βρέθηκαν, επίσης, στο επίκεντρο της συζήτησης, όπως και οι ογκούμενες διαδηλώσεις των «Κίτρινων Γιλέκων» στη Γαλλία.
Δεν έγινε γνωστό, όμως, γιατί ο πρώην πρωθυπουργός προτίμησε τα… όρη και τα βουνά και δεν κατέβηκε μέχρι την Τρίπολη να στηρίξει με την εμφάνισή του την υποψηφιότητα του Παν. Νίκα.
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις