Συνάντηση της Μ. Οικονομάκου με το δήμαρχο Τρικκαίων

Πρώτη Δημοσίευση: 14/03/2019 09:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/03/2019 09:11
Με σκοπό τη διερεύνηση των βέλτιστων πρακτικών προκειμένου ο Δήμος να αποκτήσει την ανάπτυξη που του αξίζει, η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού "Καλαμάτα Ξεκινάμε", Μαρία Οικονομάκου, συναντήθηκε χθες με το δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.
Είναι γνωστό σε πανελλήνιο επίπεδο ότι ο συγκεκριμένος Δήμος αποτελεί πρότυπο σε πολλές του πολιτικές υπέρ των δημοτών, και γι' αυτό το λόγο η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας αποφάσισε να ανταλλάξει απόψεις και εμπειρίες. 
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης, "στο πλαίσιο των διεργασιών του συνεδρίου της ΚΕΔΕ και των περαιτέρω συναντήσεων που πραγματοποιούμε με στόχο την ανάδειξη του στρατηγικού σχεδιασμού του συνδυασμού «Καλαμάτα Ξεκινάμε», πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) προγραμματισμένη συνάντηση της υποψήφιας δημάρχου κας Μαρίας Οικονομάκου με το δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.
Καθώς η πόλη των Τρικάλων αποτελεί πρότυπο πόλης ως προς την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών, την προσβασιμότητα, αλλά και την απορροφητικότητα πόρω, η κα Οικονομάκου συζήτησε για την αποτελεσματικότητα αυτών των πολιτικών αλλά και  τον τρόπο που μπορούν να εφαρμοστούν σε τοπικό επίπεδο.
Το παράδειγμα του Δήμου Τρικκαίων επιβεβαιώνει τη βούλησή μας να γυρίσουμε μια νέα σελίδα στο Δήμο Καλαμάτας, μια σελίδα με όραμα, αξίες, εργατικότητα και ικανότητα. Μία σελίδα που ο δήμαρχος που οι πολίτες εμπιστεύθηκαν θεωρεί το Δήμο «Σπίτι» του και τους πολίτες του μέρος της οικογένειάς του".
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις