Συνάντηση του δημάρχου Μεσσήνης με το γενικό γραμματέα Αθλητισμού

Πρώτη Δημοσίευση: 12/02/2019 10:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/02/2019 10:01
Με το γενικό γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, τον οποίο συνόδευε ο βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας, συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μεσσήνης σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Συναδινός ενημερώθηκε για την πορεία των έργων στο Δήμο και έκανε γνωστή τη σύμφωνη γνώμη του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γεωργίου Βασιλειάδη, για υποβολή στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» δύο ακόμη υποέργων. Πρόκειται για το «Ηλεκτροφωτισμός Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης», προϋπολογισμού 229.794,23 ευρώ και «Κατασκευή και Εγκατάσταση στεγάστρου κερκίδων Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης», προϋπολογισμού 137.881,67 ευρώ.
Ο δήμαρχος Μεσσήνης επισήμανε ότι πρέπει να ακολουθήσει η τοποθέτηση ταρτάν, ενώ ο γενικός γραμματέας απάντησε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να ετοιμαστεί η μελέτη, ώστε το έργο να ξεκινήσει αμέσως μόλις παραδοθούν τα δύο υποέργα.
Ο κ. Τσώνης ευχαρίστησε τον κ. Συναδινό για τη βοήθεια προς το Δήμο Μεσσήνης και ζήτησε αυτή να συνεχιστεί ώστε να βελτιωθούν και τα υπόλοιπα γήπεδά του, με το γενικό γραμματέα να συμφωνεί, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Να φτιάξουμε τα γήπεδα να παίζουν τα παιδιά».
Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης Γωγώ Παναγοπούλου, Ανδρέας Τράκας, Αναστάσιος Τσερπές, Νίκος Ξενόγιαννης, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Καρύδης και δημοτικοί σύμβουλοι.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις