Συνάντηση Τσώνη-Δέδε στο Υπουργείο Υποδομών

Πρώτη Δημοσίευση: 14/11/2017 11:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/11/2017 11:07
Την περασμένη Παρασκευή, έπειτα από κοινή τους πρωτοβουλία και επικοινωνία, συναντήθηκαν για μια ακόμα φορά ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Υποδομών, Γιώργο Δέδε.
Η συνάντηση έγινε στο υπουργείο σε φιλικό περιβάλλον, ενώ συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου Μεσσήνης, όπως αγροτική οδοποιία, φράγματα και  υποδομές.
«Στην περίοδο της κρίσης τόσο ο δήμαρχος όσο και ο γενικός γραμματέας είναι αποφασισμένοι με κάθε τρόπο να εξεύρουν πόρους, ώστε να εκταμιευτούν χρήματα  για τις ανάγκες του Δήμου.
Η κοινή προσπάθεια βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο, αλλά το πλέον ουσιαστικό είναι ότι τόσο ο δήμαρχος όσο και ο γενικός γραμματέας  θα επιμένουν, γιατί όποιος επιμένει και στην αυτοδιοίκηση έχει αποτέλεσμα, ώστε να έρθουν τα καλύτερα» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το Δήμο Μεσσήνης.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις