Συναντήθηκαν χθες στην Τρίπολη δήμαρχος Τριφυλίας και περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Πρώτη Δημοσίευση: 15/10/2019 21:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 15/10/2019 21:22
«Δώρο» και δεύτερο γκρέιντερ στο δήμο Τριφυλίας κάνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ενώ σε προτεραιότητα μπαίνει ο περιφερειακός δρόμος Γαργαλιάνων και στην επόμενη Ο.Ε. «περνάει» το λιμάνι Κυπαρισσίας, σύμφωνα με το δήμαρχο Τριφυλίας, Γιώργο Λεβεντάκη μετά τη συνάντηση που είχαν χθες το πρωί στην Τρίπολη.
Ο κ. Λεβεντάκης αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον περιφερειάρχης τόνισε ότι στην επόμενη Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας «περνάει» το λιμάνι της Κυπαρισσίας, η συνέχιση των εργασιών.
Σήμερα ο δήμος Τριφυλίας θα πάρει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου άλλο ένα γκρέιντερ και θυμίζεται πως ήδη έχει πάρει ένα γκρέιντερ και μία μπουλντόζα.
Ο κ. Λεβεντάκης ανέφερε πως μπαίνει σε προτεραιότητα ο περιφερειακός των Γαργαλιάνων και μέχρι τέλος του μήνα θα έχει τελειώσει η μελέτη από την τεχνική υπηρεσία του δήμου για να την πάει στον περιφερειάρχη, καθώς προέχει η αποσυμφόρηση της κίνησης στην πόλη των Γαργαλιάνων.
Ο ίδιος ανέφερε ότι για το δρόμο Κυπαρισσία – Γαργαλιάνοι, όπως του είπε ο κ. Νίκας, θα διατεθεί 1,5 εκ. ευρώ σε βελτιώσεις, ενώ προχωρά η συμπληρωτική σύμβαση για το προβληματικό σημείο που πλημμυρίζει στο δρόμο Φιλιατρά – Μαραθόπολη.
Για δε το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης ανέφερε ότι, «είναι πολύ κοντά, ωριμάζει».
Σημειώνεται ότι για το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης την Τρίτη 8 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Στη σύσκεψη, με τη συμμετοχή των μελετητών του έργου, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων, δόθηκαν κατευθύνσεις προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία δημοπράτησης και ανακατασκευής του αλιευτικού καταφυγίου.
«Αυτά που μου είχε υποσχεθεί από την αρχή ο άνθρωπος αυτός και την αγάπη του και τη συμπαράστασή του στη Τριφυλία την αποδεικνύει με κάθε τρόπο και τον ευχαριστούμε όλοι οι Τριφύλιοι, εγώ σαν δήμαρχος και όλοι οι Τριφύλιοι», τόνισε ο δήμαρχος Τριφυλίας για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Του Ηλία ΓιαννόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις