Συνασπισμός δυνάμεων γύρω από τον Θ. Βασιλόπουλο

Πρώτη Δημοσίευση: 01/06/2019 08:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/06/2019 08:22
Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών ασφαλώς και άφησε ικανοποιημένους τόσο τον επικεφαλής της "Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας", Θανάση Βασιλόπουλο, όσο και τα μέλη και τα στελέχη που τον ακολούθησαν μέχρι την εκλογική κάλπη.
Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με την ανακοίνωση στήριξης στο πρόσωπό του από την Ελένη Αλειφέρη και τη Μαρία Οικονομάκου, ασφαλώς δίνουν το δικαίωμα στο νικητή του πρώτου γύρου των εκλογών στο Δήμο Καλαμάτας να αισθάνεται περισσότερο "ασφαλής" για το τελικό αποτέλεσμα.
Για το λόγο αυτό ο Θανάσης Βασιλόπουλος με δημόσια ανακοίνωσή του ευχαριστεί τις δύο παραπάνω παρατάξεις που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα για ενότητα.
Ειδικότερα, το κείμενο επισημαίνει τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τις παρατάξεις “Πρωτεύουσα Δύναμη” και “Καλαμάτα Ξεκινάμε”, και, ιδιαιτέρως τις επικεφαλής τους, κυρίες Ελένη Αλειφέρη και Μαρία Οικονομάκου, που ανταποκρίθηκαν στην ανοικτή πρόσκλησή μας να ενώσουμε δυνάμεις για το Δήμο Καλαμάτας.
Πολύ περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες, που κάθε ημέρα και περισσότερο ενισχύουν τη “Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας”, κάνοντας πράξη το μήνυμά μας.
Ενώνουμε δυνάμεις, για να διασφαλίσουμε τη θετική πορεία του Δήμου μας, για περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.
Με τη συμμετοχή όλων μας στις εκλογές της Κυριακής κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το Δήμο μας».
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις