Συναυλία με την Κλεονίκη Δεμίρη

Πρώτη Δημοσίευση: 01/02/2019 08:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/02/2019 08:29
Οι «Μουσικές του Κόσμου» επιστρέφουν δυναμικά και όλο το Φεβρουάριο θα ταξιδέψουν το κοινό σε πολλές διαφορετικές εποχές, σε πολλά διαφορετικά είδη μουσικής και... σε πολλές διαφορετικές αίθουσες.
Η αρχή γίνεται την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στις 20.30, στο αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», Αριστομένους 95, με ένα ...«Ταξίδι ψυχής».
Η ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη, έπειτα από σειρά επιτυχημένων παραστάσεων ανά την Ελλάδα, την Αθήνα αλλά και το εξωτερικό, επισκέπτεται την Καλαμάτα για μία μοναδική συναυλία!
Ανοίγοντας πανιά, θα παρασύρει το κοινό σ' ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, παντρεύοντας παραδοσιακά τραγούδια από τη Σμύρνη, την Κρήτη, το Αιγαίο, την Κύπρο, με τα αρώματα της Κάτω Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, του Μεξικού και θα ταξιδέψει την ψυχή των ακροατών ως τη μακρινή Βραζιλία με το "Mancha de Carnaval" και την Αργεντινή με το "Mi Buenos Aires Querido"! Τραγούδια αγαπημένων μεγάλων Ελλήνων συνθετών μπλέκονται με το σήμερα και τους νεότερους αγαπημένους μας τραγουδοποιούς, αλλά και νέα τραγούδια που γράφτηκαν για τη φωνή της Κλεονίκης Δεμίρη, συνθέτουν το ελληνικό τοπίο, τα τραγούδια της ψυχής μας... Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο αγάπες και μνήμες... Στο πιάνο συνοδοιπόρος ο Γιώργος Τσοκάνης. Γενική είσοδος 5 ευρώ
Να σημειωθεί πως οι «Μουσικές του Κόσμου» είναι ένας κύκλος εκδηλώσεων που διοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση «Φάρις» και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Σύλλογο «Τέρψις». Ο κύκλος φέτος είναι αφιερωμένος στην ανθρώπινη φωνή.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις