Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Πρώτη Δημοσίευση: 07/07/2017 18:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/07/2017 18:22
Με αρκετά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης με πρώτο και βασικό την έγκριση συνομολόγησης δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων με αποκλειστικό σκοπό την εκτέλεση έργου. Επίσης, βασικό θέμα της συνεδρίασης, είναι η έγκριση της απασχόλησης έως την ημερομηνία κατάρτισης των προσωρινών πινάκων διοριστέων του προσωπικού το οποίο προσελήφθη στο Δήμο με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου σε θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και εξακολούθησε να παρέχει τις υπηρεσίες του μέχρι την 7-6-2017.
Άλλα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
- Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών Δήμου Μεσσήνης.
- Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.
- Διαγραφή  βεβαιωμένων  τροφείων.
- Μείωση Δημοτικού Τέλους και Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων  Χώρων.
- Έγκριση Απολογισμού έτους 2016 του Μουσείου Χαρακτικής Τάκη Κατσουλίδη.
- Ανανέωση αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών.
- Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα: «Γνωμοδότηση για τοποθέτηση σήμανσης στην περιοχή Φάρος Τ.Κ. Πεταλιδίου».
- Έγκριση σχεδίου χρησιδανείου μεταξύ Αναπτυξιακής Μεσσηνίας & Δήμου Μεσσήνης για την χρήση φορτηγού οχήματος ιδιοκτησίας Αναπτυξιακής Μεσσηνίας.
- Έγκριση εκδηλώσεων-δαπανών Τ.Κ. Μαυρομματίου.
- Έγκριση εκδηλώσεων  - δαπανών  Τ.Κ. Σπιταλίου.
-Έγκριση εκδήλωσης σε συνδιοργάνωση με το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης στο πλαίσιο πολιτιστικού καλοκαιριού, την Κυριακή 23/07/2017 στην Μπούκα.
-Έγκριση εκδήλωσης 4ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών,  στο πλαίσιο πολιτιστικού καλοκαιριού, την  25& 26/07/2017 στην πλατεία Μεσσήνης.
-Έγκριση εκδήλωσης στο πλαίσιο πολιτιστικού καλοκαιριού, συναυλία Δημοτικής φιλαρμονικής Μεσσήνης, στις 28/07/2017 στην Τ.Κ. Βαλύρας.
-Έγκριση εκδήλωσης στο πλαίσιο πολιτιστικού καλοκαιριού, συναυλία Δημοτικής φιλαρμονικής Μεσσήνης, στις 29/07/2017 στην Τ.Κ. Λογγά.
-Έγκριση εκδήλωσης στο πλαίσιο πολιτιστικού καλοκαιριού, «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», στις 31/07/2017 στην Αρχαία Μεσσήνη.
- Έγκριση αθλητικής εκδήλωσης Αγώνας Δρόμου «Δαικλής» στη ΤΚ Μάνεσι στις 29/07/2017.
- Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης για ενίσχυση υδρευτικών αναγκών από Άγιο Παύλο προς Τοπικές Κοινότητες και Δημοτική Κοινότητα Μεσσήνης του Δήμου Μεσσήνης.
 
 


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις