Συνεχίζεται ο αποκλεισμός της Εφορίας Κυπαρισσίας!

Πρώτη Δημοσίευση: 17/01/2013 19:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/01/2013 19:46

 

Συνεχίστηκε και σήμερα ο αποκλεισμός της Εφορίας Κυπαρισσίας, αντιδρώντας στην κατάργησή της! Σύλλογοι και φορείς της Τριφυλίας διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και της Κυβέρνησης, συνολικότερα, για το «λουκέτο» που αντί να μειώσει τα προβλήματα των πολιτών, αντιθέτως θα τα αυξήσει πολλαπλασιάζοντας τα έξοδά τους για την εξυπηρέτηση υποθέσεων και υποχρεώσεών του προς τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες. Οι πολίτες της Τριφυλίας είναι οργισμένοι και αγανακτισμένοι από την απόφαση για «λουκέτο» και την άκαμπτη και προκλητική στάση που επέδειξαν, με θρασύτητα, ο Υφυπουργός Οικονομικών και ο σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών στη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα με αντιπροσωπεία της Τριφυλίας. Σύλλογοι, φορείς και πολίτες δείχνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη μεταφορά και μετεγκατάσταση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού της Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας στη Δ.Ο.Υ. της Καλαμάτας, συνεχίζοντας και σήμερα τον αποκλεισμό της Εφορίας Κυπαρισσίας!

Του Ηλία Γιαννόπουλου Σχόλια

ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ. ΣΤΟ TAXIS NET ΑΝΑΦΕΡΕΙ: ΔΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ( ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΠΥΛΟΥ .... ). ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΙΑ. ΤΕΛΟΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις