Συνεχίστηκε ο εθελοντικός καθαρισμός στο Δήμο Πύλου–Νέστορος (φωτογραφίες)

Πρώτη Δημοσίευση: 13/06/2015 17:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/06/2015 18:06
Με αθρόα συμμετοχή συνεχίζεται ο εθελοντικός καθαρισμός στο Δήμο Πύλου-Νέστορος από τοπικούς φορείς και κατοίκους της περιοχής.
Το πρωί της Πέμπτης, συμμετέχοντες κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν σε διάφορα σημεία της Δημοτικής Ενότητας Πύλου και καθάρισαν την κεντρική πλατεία, τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου της Πύλου, τα μνημεία στον κόλπο του Ναυαρίνου και την Παραλία Διβαρίου.
Η χθεσινή δράση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος με συνδιοργανωτές το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου, το Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Πύλου «Νέστωρ» και το Ναυταθλητικό Όμιλο Πύλου.
Σημαντική ήταν η συμβολή των εθελοντών του Κέντρου Νέου Καλαμάτας, καθώς και του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Καλαμάτας, οι οποίοι βοήθησαν στον καθαρισμό της περιοχής Διβάρι.
Οι εθελοντές συνέχισαν το έργο καθαρισμού παρά το συννεφιασμένο και κατά διαστήματα βροχερό καιρό, ενώ οι δράσεις καθαρισμού στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, που ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, πρόκειται να συνεχιστούν για όλο το μήνα του Ιουνίου σε διάφορες περιοχές του Δήμου.
Ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δ. Καφαντάρης, συνεχάρη τους συμμετέχοντες στον καθαρισμό της περιοχής, δηλώνοντας αισιόδοξος, καθώς, όπως ο ίδιος τόνισε, η μεγάλη συμμέτοχη σε τέτοιες ενέργειες δηλώνει πολιτισμό και θέληση για κοινωνική πρόοδο.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις