Συνεχείς συναντήσεις του περιφερειάρχη στην Αθήνα

Πρώτη Δημοσίευση: 16/11/2019 09:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 16/11/2019 09:25
Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, θα συναντηθεί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, στην Αθήνα.
Αντικείμενο της συνάντησης θα αποτελέσουν τόσο το εθνικό, όσο και το επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς επίσης και η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής από την Κόρινθο προς το Άργος και το Ναύπλιο.
Υπενθυμίζεται, ότι για τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί η συνάντηση στην Αθήνα του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, σχετικά με τα σημαντικά αρδευτικά έργα και εν γένει τον πρωτογενή τομέα στην Περιφέρεια.
Χθες, εξ άλλου, ο Π. Νίκας συναντήθηκε, στις 4 το απόγευμα, στην Αθήνα, με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, με τον οποίον συζήτησε το θέμα της παραχώρησης από το υπουργείο στην Περιφέρεια των στρατοπέδων σε Κόρινθο, Ναύπλιο και Τρίπολη για τις ανάγκες στέγασης των υπηρεσιών της.
Τέλος, ο περιφερειάρχης την ερχόμενη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου θα μεταβεί εκ νέου στην Αθήνα, όπου στις 11 το πρωί, στα γραφεία της ΕΝΠΕ θα συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης προκειμένου να γίνει η συγκρότησή του σε σώμα, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα μετάσχει στην υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σύσκεψη των περιφερειαρχών.
Στη σύσκεψη αυτή θα λάβουν μέρος επίσης, οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, καθώς και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και παρά τω πρωθυπουργώ Ακης Σκέρτσος, κι ακόμα ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών Πολιτικών Αθανάσιος Κοντογεώργης καθώς και η ειδική γραμματέας Διαρθρωτικών Προγραμμάτων Νίκη Δανδόλου.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις