ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μεσσηνία: Σιγή ασυρμάτου για προβλήματα και "παντρολογήματα" με Χ.Α.

Πρώτη Δημοσίευση: 23/10/2019 15:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 23/10/2019 15:41
Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μεσσηνία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν χωρίς "χειροπιαστό" αποτέλεσμα για το νομό, αφού οι εξαγγελίες του ήταν μια επανάληψη των όσων είχε δρομολογήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Τίποτα το συγκεκριμένο δεν εξήγγειλε για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Καλαμάτα. Περιορίστηκε στην επανάληψη των εξαγγελιών της δικής μας κυβέρνησης για την αναβάθμιση του αεροδρομίου, που ήδη έχει δρομολογηθεί, και στην υπόσχεση για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για την υλοποίηση του οδικού άξονα Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη, που είχε ξεκινήσει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΣΔΙΤ και την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις 5 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας, δικαιώνοντας έτσι την ορθότητα των επιλογών της δικής μας κυβέρνησης, παρά τις κατά καιρούς ανεύθυνες τοποθετήσεις του κόμματός του, όταν ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Από εκεί και πέρα, δε βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει για την τοποθέτηση του υπόδικου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση στην έμμισθη θέση του προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης Καλαμάτας – Μεσσήνης, από τις Δημοτικές Αρχές της Καλαμάτας, της Μεσσήνης και της Δυτικής Μάνης, που στήριξε επίσημα η Ν.Δ. Παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από 5 αυτοδιοικητικές παρατάξεις και κόμματα της αντιπολίτευσης να πάρει θέση. Επιβεβαιώνοντας έτσι, για μια ακόμα φορά, πως οι εκλεκτικές συγγένειες της Ν.Δ. με την ακροδεξιά έχουν καταβολές με ρίζες βαθιές".
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις