Σχεδόν «κλεισμένο» από άνδρες το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. – Εξετάζεται η περίπτωση της Γ. Παναγοπούλου

Πρώτη Δημοσίευση: 08/06/2019 16:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/06/2019 16:29
«Πονοκέφαλος» οι γυναίκες – Εξετάζεται η περίπτωση της αντιδημάρχου Μεσσήνης, Γεωργίας Παναγοπούλου
 
 «Πυρετώδεις» είναι οι προετοιμασίες και στο «Κίνημα Αλλαγής» για να κλείσουν τα ψηφοδέλτια σ’ όλη τη χώρα. Οι «αναταράξεις» που προκάλεσε η αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου φαίνεται πως υποχώρησαν … προς ώρας και στο «Κίνημα» επικρατεί «νηνεμία» εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Αναφορικά με τη Μεσσηνία, το ψηφοδέλτιο όσον αφορά στους τέσσερις άνδρες είναι σχεδόν κλεισμένο, καθώς υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες του Μενέλαου Γερονικολού, του Παναγιώτη Αλευρά και του Ιωάννη Διονυσόπουλου. Ο τέταρτος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προέρχεται από την περιοχή της Τριφυλίας και «ακούγεται» το όνομα του κτηνιάτρου Άγγελου Αντωνόπουλου, που δραστηριοποιείται στην Αθήνα και κατάγεται από την Κυπαρισσία.
Επίσης, εξετάζεται η περίπτωση του Σωτήρη Αποστολόπουλου , που ήρθε πρώτος στο συνδυασμό του Γιάννη Μπουντρούκα στις περιφερειακές εκλογές στη Μεσσηνία.
Και στο ΚΙΝ.ΑΛ. η ποσόστωση της συμμετοχής τριών τουλάχιστον γυναικών έχει δημιουργήσει «πονοκέφαλο», καθώς μέσα σε λίγες ημέρες το ψηφοδέλτιο θα πρέπει να έχει κλείσει και οι αρμόδιοι μελετούν όλες τις περιπτώσεις για να γίνει αυτό με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους», από τη «Χαριλάου Τρικούπη» βολιδοσκοπείται έντονα τις τελευταίες ημέρες η περίπτωση της αντιδημάρχου Μεσσήνης, Γεωργίας Παναγοπούλου-Μπρακουμάτσου. Η κα Παναγοπούλου ανταποκρίθηκε με το παραπάνω στο δύσκολο ρόλο που ανέλαβε στη Μεσσήνη, κάτι που αναγνωρίζεται από εχθρούς και φίλους… Παράλληλα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στα φοιτητικά της χρόνια είχε έντονη παρουσία στη νεολαία του τότε ΠΑΣΟΚ, ενώ είναι γνωστές και οι σχέσεις της με την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου.
Εκτός της Γεωργίας Παναγοπούλου, έχει «ακουστεί» και το όνομα της Βαρβάρας Αποστολοπούλου-Καλκαβούρα, που κατάγεται από τη Μεσσηνία και στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου ήταν υποψήφια με το ΚΙΝ.ΑΛ. για την Ευρωβουλή.
Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στις εκλογές του 2015 είχε προταθεί στην πρόεδρο, τότε, της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης», Φώφη Γεννηματά, να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία. Καθότι κατάγεται απ’ εδώ, δε θα πρέπει να αποκλείσουμε αυτό το ενδεχόμενο για τις εκλογές τις 7ης Ιουλίου, αν και συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.
 
 
 
Του Κώστα Γαζούλη
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις