Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας: Τιμητική εκδήλωση για τα παιδιά που πέρασαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Πρώτη Δημοσίευση: 05/09/2019 09:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 05/09/2019 09:27
Για ακόμα μία χρονιά ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας θα επιβραβεύσει τα παιδιά των μελών του που κατάφεραν να εισαχθούν σε Σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μάλιστα, σε αυτά θα δοθούν και υποτροφίες, κάτι που ο Σύλλογος κάνει εδώ και χρόνια. Μέχρι σήμερα, δε, έχουν ξεπεράσει τις
150, όπως είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς.
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, ενώ μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 25 παιδιά. Μάλιστα, απευθύνεται κάλεσμα σε γονείς και παιδιά που ανήκουν στο σύλλογο να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 6937238406.
 
Και φέτος κοινωνικό φροντιστήριο
Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι και φέτος θα λειτουργήσει κοινωνικό φροντιστήριο για τα παιδιά του συλλόγου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου, με τον κ. Κορομηλά να καλεί καθηγητές όλων των τομέων να διδάξουν εθελοντικά αν το επιθυμούν.
 
Πρόβλημα υπογεννητικότητας
Τέλος, για ακόμα μια φορά μίλησε για το πρόβλημα
υπογεννητικότητας που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά και η Μεσσηνία, και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι αρκετά θα είναι τα σχολεία που φέτος δε θα ανοίξουν λόγω μη εγγραφών. Κατά τη γνώμη του κ. Κορομηλά, θα πρέπει να δοθούν κίνητρα από την Πολιτεία, καθώς η βόμβα της υπογεννητικότητας έχει ήδη εκραγεί και πλήττει τη χώρα.
Π.Μπ.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις