Σύσκεψη για τα προβλήματα με τον περιμετρικό της Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 18/05/2017 18:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/05/2017 18:22
Με εκπροσώπου του Υπουργείου Υποδομών και του «Μορέα»
 
Η προγραμματισμένη σύσκεψη με εκπροσώπους του υπουργείου Υποδομών και του «Μορέα» προσδιορίσθηκε να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου, στο Δημαρχείο Καλαμάτας.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα εξετασθούν ζητήματα που έχουν σχέση με τον περιμετρικό Καλαμάτας, την υλοποίηση των υποχρεώσεων του «Μορέα» (π.χ. ασφαλτόστρωση του δρόμου Θουρίας – Άμφειας), καθώς και με έργα και μελέτες για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων πλημμυρών στο μέλλον. Σε αυτήν την κατηγορία εντάσσεται και η περιοχή οδός Δράκου - Αγία Σωτήρα – Φραγκοπήγαδο.
Να υπενθυμίσουμε ότι για τη συγκεκριμένη σύσκεψη ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, είχε αναφέρει- μεταξύ άλλων- ότι θα τεθούν θέματα που έχουν προκύψει από το πρώτο διάστημα της λειτουργίας του περιμετρικού και προσέθεσε ότι θα γίνει προσπάθεια να αντιμετωπιστούν ζητήματα που έχουν καταγραφεί.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί το ζήτημα του κόμβου της οδού Σπάρτης, όπου έχει συμβεί ένα θανατηφόρο τροχαίο. Επίσης, θα τεθούν κι άλλου είδους ζητήματα όπως η ενίσχυση της σήμανσης και του φωτισμού.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη σύσκεψη θα εξεταστούν και τα θέματα των αντιπλημμυρικών έργων της Καλαμάτας και, κυρίως, αυτό που αφορά στη βορειοδυτική περιοχή.
Α.Π.
 
 
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις