Τέρενς Κουίκ: «Θα θέλαμε οι εκλογές να γίνονταν αυτή την Κυριακή για να τελειώνουμε»

Πρώτη Δημοσίευση: 09/09/2015 10:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/09/2015 10:47
Στην Καλαμάτα βρέθηκε χθες το απόγευμα ο πρώην υφυπουργός Επικρατείας και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματός του στη Μεσσηνία. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης και με γερά ονόματα, όπως το χαρακτήρισε.
Από την Καλαμάτα ο κ. Κουίκ εξαπέλυσε επίθεση κατά των Β. Μεϊμαράκη και Παναγιώτη Λαφαζάνη, τους οποίους χαρακτήρισε ως δούρειους ίππους, ενώ τα πυρά του δέχθηκε και ο Αντώνης Σαμαράς.
Στην αρχή, πάντως, ξεκαθάρισε ότι «μακάρι οι εκλογές να γίνονταν αυτή την Κυριακή, ώστε να ερχόταν στη χώρα πιο γρήγορα ηρεμία. Άσχετα αν κάποιοι έπαιξαν με αυτό και ήθελαν να τις μεταφέρουν για ακόμα πιο αργά. Πρέπει να τελειώσει άμεσα όλο αυτό και να υπάρξει ηρεμία, ώστε να γίνει το γρηγορότερο δυνατό η διαχείριση αυτής της τρίχρονης συμφωνίας της εξόδου από την κρίση, που τελειώνει οριστικά και τα μνημόνια».
Κατά τον ίδιο, είναι βέβαιο ότι θα μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή και, μάλιστα, θα αποτελέσουν εγγύηση για τη σταθερότητα της χώρας.
Σχετικά με την επιλογή της Χριστίνας Τρεμόντι στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας, είπε ότι και η ίδια θα ήθελε να είναι χθες στην Καλαμάτα, αφού άλλωστε αφορμή στάθηκε η πόλη μας για να ξεκινήσει το edosafekelaki.org. Για τους ΑΝΕΛ η 25χρονη Χριστίνα αντιπροσωπεύει το άφθαρτο, το νέο, αλλά και την ομογένεια.
Σε ερώτηση σχετικά με ενδεχομένη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, σε περίπτωση νίκης της, ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο αποκλείεται, αφού είναι ένα κόμμα συνυφασμένο, μεταξύ άλλων, με σκάνδαλα.
Σχολιάζοντας τον Αντώνη Σαμαρά, τον χαρακτήρισε ως έναν άνθρωπο που το μόνο που ήθελε ήταν να κυβερνήσει, για αυτό, άλλωστε, δε δίστασε να ρίξει τη Νέα Δημοκρατία.
Οι υποψήφιοι των Αν.Ελ στη Μεσσηνία αλφαβητικά είναι οι:
-Αικατερίνη Αργυροπούλου (νοσηλεύτρια Δ.Ε. – άνεργη)
-Παν. Γεωργόπουλος (απόστρατος αξιωματικός)
-Χαρ. Δημητρακόπουλος (δικαστικός επιμελητής)
 -Δημ. Μπαρμπετσέας (αγρότης)
 -Αικατερίνη Παληοδήμου- Αλευρά (φιλόλογος)
 -Μαρία Σταματοπούλου (ιδιωτική υπάλληλος)
Π.Μπ.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις