Τέσσερις μόνιμοι διορισμοί ιατρών ΕΣΥ τις επόμενες ημέρες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 03/08/2019 19:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 03/08/2019 19:56
Με αφορμή τα δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με ελλείψεις ειδικευμένων ιατρών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, η Διοίκηση κάνει γνωστά τα παρακάτω:
«Τις επόμενες ημέρες δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) τέσσερις (4) μόνιμοι διορισμοί ιατρών ΕΣΥ. Ειδικότερα διορίζονται οι ιατροί:
•Παθολόγος (Τσάλτα Παναγιώτα-Δανάη)
•Χειρουργός-Διευθύντρια ΤΕΠ (Λυμπεροπούλου Δήμητρα)
•Παιδοψυχίατρος (Δεληγιάννη Ευθυμία) και
•Ψυχίατρος (Παπαχρονοπούλου Βασιλική).
Επισημαίνεται δε, ότι τις προηγούμενες ημέρες εγκρίθηκε η πρόσληψη τριών επικουρικών ιατρών ειδικοτήτων (1 Ακτινοδιαγνωστικής, 1 Χειρουργικής και Καρδιολογίας) όπου οι δύο από αυτούς (ο κ. Παναγόπουλος Δημήτριος στη Χειρουργική και ο κ. Χρυσαύγης Βασίλειος στο Ακτινολογικό) ήδη ανέλαβαν υπηρεσία και αναμένεται η πρόσληψη ενός ακόμα καρδιολόγου.
Συνεχίζοντας, η Διοίκηση του νοσοκομείου θέλει να ενημερώσει ότι ολοκληρώνεται η διαδικασία αξιολόγησης για την πρόσληψη μόνιμου παθολόγου-ογκολόγου, όπως και για τις θέσεις μόνιμων επιμελητών Β΄ διαφόρων ειδικοτήτων για τη στελέχωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας, οι οποίες καθυστέρησαν λόγω των εθνικών εκλογών.
Κλείνοντας η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας θέλει να γνωρίσει σε όλη τη μεσσηνιακή κοινωνία ότι αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας υπηρετούν 68 μόνιμοι ειδικευμένοι ιατροί και 32 επικουρικοί ιατροί, διαβεβαιώνοντας ότι η εφημέρευση του Νοσοκομείου Καλαμάτας είναι ασφαλής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προκύπτουν έκτακτες ανάγκες, για τις οποίες καθημερινά η Διοίκηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, σε συνεργασία με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να βρίσκονται λύσεις.
Τελειώνοντας, όσον αφορά στο νοσηλευτικό προσωπικό, αυτή τη στιγμή υπηρετούν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 292 άτομα μόνιμο προσωπικό και 35 άτομα επικουρικό προσωπικό, έχοντας βελτιωθεί κατά πολύ ο βαθμός στελέχωσης των νοσηλευτικών τμημάτων».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις