Τίποτα δεν σταματάει τον Λαζαρίδη που διακρίθηκε και στην Τουρκία, κόντρα στις αντιξοότητες

Πρώτη Δημοσίευση: 29/08/2019 09:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 29/08/2019 09:22
Σε ένα ακόμη ταξίδι του ο Γιώργος Λαζαρίδης δεν είχε να τα βάλει μόνο με τους αντιπάλους του στα κορτ, αλλά και με «εξωτερικές» αντιξοότητες που συνάντησε στην Τουρκία και πάλι όμως χωρίς να τον πτοήσουν. Ο Καλαματιανός πρωταθλητής έφτασε μέχρι τον τελικό στο διπλό (2η θέση) και μέχρι τον τελικό στο μονό των αγώνων της δεύτερης ευκαιρίας, παρ’ ότι του έκλεψαν τις ρακέτες, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί χωρίς αυτές και συνάμα να ταλαιπωρηθεί σωματικά και ψυχικά τόσο στο αεροδρόμιο, αλλά στη συνέχεια και στο ξενοδοχείο.
Ο ίδιος καταθέτει την εμπειρία του, βάζοντας, όπως πάντα πρόσημο θετικό: «Και φτάνεις στην Τραπεζούντα και αρχίζουν οι αναποδιές, (έχω χάσει το μέτρημα φέτος). Ρακέτες να κάνουν "φτερά", αναμονή και ταλαιπωρία, ξενοδοχείο πρόβλημα, μυαλό χαμένο από όσα σε “χάλασαν”. Χάνεις στο ξεκίνημα των αγώνων και φτάνει η στιγμή να μαζέψεις τα κομμάτια σου, να προσπαθήσεις να τα αφήσεις όλα πίσω, να αγωνιστείς με ό,τι έχεις, υλικά και ψυχικά. Και να φτάσεις τελικό 2ης ευκαιρίας και τελικό στα διπλά.
Για αυτό είσαι Έλληνας!».
Αλλά δεν είχε μόνο αυτά η εμπειρία στην Τουρκία, για τον γνωστό φανατικό φίλο της ΑΕΚ, Γιώργο Λαζαρίδη, καθώς είχε την τύχη να συναντηθεί με τον μεγάλο άσο των «κιτρινόμαυρων», Μάρκο Λιβάγια, ενώ στο μυαλό του είναι και η ορκομωσία του στο δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας, που θα γίνει το Σάββατο.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις