Τα «Τρία Κοράκια» στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής

Πρώτη Δημοσίευση: 09/11/2018 18:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/11/2018 18:14
Οι «Μουσικές του Κόσμου» φιλοξενούν «Τρία Κοράκια», που θα απλώσουν τα φτερά τους στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής, αύριο στις 20:00. Τα «Τρία Κοράκια» θα επισκεφθούν την Καλαμάτα, κουβαλώντας στα φτερά τους ιστορίες και μουσικές του Μεσαίωνα.
Το μουσικό σύνολο "Coloratura Musica Collectiva", που αποτελείται από τους Γιώργο Παυλάκο φλάουτα με ράμφος, Ανδριάνα Παπαβασιλοπούλου-σοπράνο, Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου και Γιώργο Κλάδη-κρουστά, συναντά τις ιστορίες της Λίλλυς Τριαντάρη σε ένα πρόγραμμα μεσαιωνικής μουσικής, που διανθίζεται από ιστορίες και... μυστικές συνταγές!
Το εν λόγω μουσικό σύνολο δημιουργήθηκε από την ανάγκη να συνταιριάξει ο κόσμος της κλασσικής μουσικής με αυτόν της κοσμικής ή παραδοσιακής. Η αναζήτηση γι' αυτόν τον κοινό τόπο οδήγησε στη μουσική του ευρωπαϊκού μεσαίωνα. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι ένα ταξίδι στις μεσαιωνικές μουσικές παραδόσεις της νότιας Ευρώπης. Τη μουσική αυτή συντροφιά ολοκληρώνει η Λίλλυ Τριαντάρη, που με την αφήγησή της προσθέτει ένα ακόμα χρώμα στην παλέτα του συνόλου "Coloratura Musica Collectiva".Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις