Τα παραμύθια του δημάρχου Μεσσήνης για το δρόμο Ριζόμυλος-Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 19/03/2019 08:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/03/2019 08:52
Ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, συγκρότησε διαπαραταξιακή επιτροπή για να θολώσει τα νερά και να συνεχίσει τα «προεκλογικά κολπάκια», δηλαδή να μην ενημερώνει για το δρόμο κλειστού τύπου και για την παράκαμψη της Μεσσήνης, δηλαδή κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.
Σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Μεσσήνης στις 3 Μαρτίου του 2019 ο δήμαρχος Μεσσήνης και η αντιδήμαρχος κα Παναγοπούλου αναφέρθηκαν στο δρόμο Ριζόμυλος-Καλαμάτα. Ο μεν δήμαρχος Μεσσήνης είπε ότι δε γνωρίζει το σχέδιο ούτε τη μελέτη, η δε κα Παναγοπούλου είπε ότι υπάρχει μελέτη αλλά δεν έχει έρθει στο Δήμο Μεσσήνης και δεν τη γνωρίζει.
Αυτοί είναι, και η Δημοτική Αρχή Μεσσήνης που θέλει να συνεχίσει τη δημαρχοντία της για άλλη μια τετραετία, να μη γνωρίζει τίποτα και να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της.
Ο δήμαρχος είναι δήμαρχος για να γνωρίζει, κύριε Τσώνη, όχι για να μη γνωρίζει. Εάν δε γνωρίζετε, τότε αφήστε την θέση σας σε κάποιον που θα γνωρίζει και θα πάει το Δήμο Μεσσήνης μπροστά.
Στην ίδια συνέντευξη ειρωνικά αναφερθήκατε σε εμάς τους ιδιοκτήτες και επαγγελματίες ότι δεν είμαστε σοβαροί και ότι δε γνωρίζουμε το υπουργείο ούτε τον κ. Καρνέζη. Σας πληροφορούμε ότι έχουμε δημοσιεύσει από το 2016 μέχρι και σήμερα τριάντα κείμενα στον τοπικό Τύπο που σας ρωτάμε για το δρόμο Ριζόμυλος-Καλαμάτα. Σε κανένα δεν πήραμε απάντηση. Τα κείμενα των εφημερίδων υπάρχουν και μπορούμε να σας τα στείλουμε να τα διαβάσετε. Επίσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 25/2/2019 ο εκπρόσωπός μας, Παυλάκης Βασίλειος, σας είπε ότι το 2016 καλέσατε τους ιδιοκτήτες που θίγονται, παρόντος του τότε αντιδημάρχου κ. Ξαρχάκου, και τους δείξατε το σχέδιο κλειστού τύπου του δρόμου που προωθεί το υπουργείο. Όταν είδατε τις αντιδράσεις, κρύψατε το σχέδιο. Όταν ο κ. Παυλάκης σάς είπε ότι ο δρόμος τού παίρνει 23 μέτρα, εσείς του απαντήσατε: «Εμένα ξέρεις πόσο μου παίρνει στο κτήμα μου;». Άρα, κύριε δήμαρχε, αφήστε τα ψέματα που λέτε και φέρτε το σχέδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο, να δούμε εάν μπορείτε να το περάσετε. Όλα αυτά που λέμε είναι καταγεγραμμένα και μπορούμε εύκολα να αποδείξουμε εάν λέμε ψέματα ή αλήθεια.
Σταματήστε να παραπληροφορείτε τους δημότες με ψέματα, τάχα ότι δε γνωρίζετε το σχέδιο του δρόμου που προωθεί το υπουργείο, όταν μπροστά σας ο κ. Δέδες είπε ότι θα δημοπρατηθεί το έργο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019, άρα πώς εσείς δε γνωρίζετε;
Σας προκαλούμε να δώσουμε μια συνέντευξη Τύπου κοινή για να αναπτύξουμε και τα επιχειρήματα που έχετε εσείς, δηλαδή ότι θέλετε έναν ασφαλή δρόμο, αλλά δε μας λέτε τι είδους δρόμο θέλετε: κλειστό ή ανοιχτό, στην παλιά χάραξη ή παραλιακό δρόμο;
Αφήστε, λοιπόν, τα προεκλογικά παιχνιδάκια και τη συνέντευξη που δίνετε χωρίς αντίλογο και ελάτε να αντιπαρατεθείτε μαζί μας, και οι πολίτες θα κρίνουν τα ψέματα και τα παραμύθια σας. Ακόμα περιμένουμε απάντηση στα ερωτήματά μας στο κείμενο που βάλαμε στην «Ελευθερία» στις 9-10 Μαρτίου 2019 και σας έχουμε θέσει κάποια ερωτήματα, τα οποία περιμένουμε να απαντηθούν.
Πρέπει, λοιπόν, να σεβαστείτε τους επαγγελματίες και τους ιδιοκτήτες του Δήμου Μεσσήνης, που έχουν έρθει σε απόγνωση και κινδυνεύουν να βάλουν λουκέτα 150 επιχειρήσεις του Δήμου Μεσσήνης, και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα.
Αφήστε, λοιπόν, τα ειρωνικά σχόλια για εμάς ότι δεν είμαστε σοβαροί και δε γνωρίζουμε σε ποιο υπουργείο απευθυνθήκατε και ασχοληθείτε με τα προβλήματα του Δήμου Μεσσήνης, εάν γνωρίζετε πού βρίσκεται ή τέσσερα χρόνια ακόμα ψάχνετε να τον βρείτε.
Εκπρόσωπος Επιχειρηματιών
Παναγιώτης ΜητσέαςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις