Τα σκουπίδια, η άρνηση του δημάρχου να μιλήσει και η παραπληροφόρηση του «Θάρρους»…

Πρώτη Δημοσίευση: 01/10/2016 10:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/10/2016 10:20
Στη χθεσινή συνάντηση της ΚΕΔΕ στη Μεσσήνη μεταξύ των δημάρχων που παρευρέθησαν ήταν κι εκείνος του Δήμου Δυτικής Μάνης, Ιωάννης Μαραμπέας. Θεωρήσαμε σωστό, λοιπόν, να τον πλησιάσουμε, προκειμένου να μας κάνει μια δήλωση σχετικά με το πρόβλημα των σκουπιδιών που απασχολεί εδώ και καιρό το Δήμο του.
Ο κ. Μαραμπέας τότε, όχι μόνο αρνήθηκε να μας κάνει δήλωση, αλλά ρώτησε από ποιο Μέσο είμαστε. Όταν του απαντήσαμε από το «Θάρρος», μας είπε επιτιθέμενος να μην τον πλησιάζουμε και ότι παραπληροφορούμε τον κόσμο.
Αφού, κύριε Μαραμπέα, έχετε αυτή την άποψη για εμάς, θα ήταν πιο σωστό και φυσιολογικό να μας στείλετε, έστω μια φορά, απάντηση για το θέμα των σκουπιδιών και όχι να αρνείστε να κάνετε δηλώσεις.
Είστε δήμαρχος και ο κόσμος θέλει απαντήσεις. Όσο για το αν παραπληροφορούμε, μπορείτε να πάτε μια βόλτα μόνος σας από το Αρχοντικό μέχρι τις Κιτριές για να μιλήσετε με δημότες σας… εκτός κι αν όλοι μας βλέπουμε γεμάτους κάδους ενώ είναι άδειοι!
Εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα είναι χρόνιο και αναγνωρίζουμε ότι κάνετε προσπάθειες να λυθεί. Μάλιστα, ζητήσατε να κηρυχτεί ο Δήμος σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Αυτό έγινε. Τι άλλαξε από τότε;
Κύριε δήμαρχε, με εκφράσεις του τύπου «να μείνετε μακριά μου» και «παραπληροφορείτε τον κόσμο», μόνο το δίκιο σας χάνετε.
 
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

Υ.Γ.: Αν αποφασίσετε να πάρετε θέση γι’ αυτό το σοβαρό θέμα που απασχολεί το Δήμο σας, το email της εφημερίδας είναι [email protected], το τηλέφωνο 2721022355 και η διεύθυνσή μας Σταδίου 45.


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις