Τελειώνει από την Εθνική Παίδων ο Καλαματιανός Βασίλης Γεωργόπουλος

Πρώτη Δημοσίευση: 27/07/2018 08:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 27/07/2018 08:48
Άσχημα είναι τα νέα για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, καθώς μετά από πολλά χρόνια ο Καλαματιανός Βασίλης Γεωργόπουλος φαίνεται ότι δεν θα ανήκει στο τεχνικό τιμ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Αν και δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ τα αθηναϊκά ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση ότι τη θέση του Βασίλη Γεωργόπουλου στην Εθνική Παίδων παίρνει ο Νίκος Κεχαγιάς. Το ρεπορτάζ του SDNA για τις αλλαγές στις εθνικούς πάγκους αναφέρει αναλυτικότερα τα εξής:
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του συνεργάτη του Μίκαελ Σκίμπε.
Ο Τσάνας κόστιζε στην ΕΠΟ μικτά 10.000 ευρώ τον μήνα και μπορεί να ήταν και οικονομικός ο λόγος απομάκρυνσης του, αν και δεν του προτάθηκε μείωση αποδοχών.
Από την άλλη, στα γαλανόλευκα θα συνεχίσουν ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Γιάννης Γκούμας αφού αποφασίστηκε να ανανεωθούν τα συμβόλαια τους με την Εθνική Ελπίδων και Νέων αντίστοιχα. Βοηθός του Γιάννη Γκούμα δεν θα είναι ο Σπύρος Λιβαθηνός, αλλά ο Νίκος Καρύδας.
Τέλος από την Εθνική Παίδων θα αποτελέσει ο Βασίλης Γεωργόπουλος και αντικαταστάτης του θα είναι ο Νίκος Κεχαγιάς.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις