Τελευταίες παραστάσεις «Φιλοκτήτη» από την Αυτοσχέδια Σκηνή

Πρώτη Δημοσίευση: 11/02/2018 10:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/02/2018 10:03
Το ταξίδι του  «Φιλοκτήτη» του Γιάννη Ρίτσου από την Αυτοσχέδια Σκηνή, σε ερμηνεία και σκηνοθεσία της Μαρίας Σκαφιδά, φτάνει στο τέλος του.
Για το λόγο αυτό η Αυτοσχέδια Σκηνή ευχαριστεί όλον τον κόσμο που αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια και ανακοινώνει πως την επόμενη Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Φεβρουαρίου θα παιχτούν οι δύο τελευταίες παραστάσεις.
Η παράσταση, που ανήκει στην κατηγορία του Θεατρικού Αναλογίου, έχει ως θέμα την ανάγκη του ατόμου να διαδραματίζει ενεργό ρόλο, ακόμα και ενάντια στην προσωπική του διάθεση.
Ο ποιητής πλάθει έναν ήρωα με έκδηλη πνευματικότητα, ο οποίος αναζητά την ηρεμία της ψυχής του, ώστε να γιατρέψει τη βαριά του θλίψη για τα ανθρώπινα λάθη και πάθη.
Να σημειωθεί πως οι τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν στον χώρο της Αυτοσχέδιας Σκηνής (πεζόδρομος Αγίου Παντελεήμονος 13, Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας).
Κρατήσεις εισιτηρίων και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977252438. Η δυνατότητα για παραστάσεις σε σχολεία που ενδιαφέρονται, θα ισχύσει για λίγο διάστημα ακόμα, κατόπιν συνεννοήσεως.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις