Τελευταίος γύρος για τα 49 στρέμματα στη Δ. Παραλία- Σήμερα συνάντηση Νίκα με Βερναρδάκη

Πρώτη Δημοσίευση: 16/05/2018 09:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 16/05/2018 09:12
Στην Αθήνα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας,  για την πραγματοποίηση προγραμματισμένης συνάντησης με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Αθανάσιο Δημάκη, σχετικά με την παραχώρηση, κατά χρήση, στο Δήμο Καλαμάτας έκτασης 49 στρεμμάτων στη Δυτική Παραλία.
Σε δηλώσεις του, χθες, ο κ. Νίκας σημείωσε ότι για δέκα και πλέον χρόνια "ανοίγει και κλείνει" υπουργικά γραφεία με σκοπό την ευδοκίμηση του αιτήματος. Πρόσθεσε, δε, ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι πλήρως ενημερωμένη για το θέμα, και, σύμφωνα με όσα εισπράττει ο Δήμαρχος, πολύ σύντομα το αίτημα θα έχει ευτυχή κατάληξη για το δήμο Καλαμάτας.
 Μάλιστα, σήμερα θα βρεθεί στην Αθήνα και πάλι για το ίδιο θέμα, όπου θα συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη. Όπως σχολίασε, "μετά και τη συνάντηση αυτή θεωρώ ότι το θέμα θα ολοκληρωθεί υπέρ του Δήμου".
Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στην τελευταία επίσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο ίδιος τόνισε, μεταξύ άλλων, σε χαιρετισμό του σε ημερίδα, ότι ενόσω η πατρίδα μας διέρχεται μια βάσανο, «οφείλουμε να βρίσκουμε κοινούς τόπους», καθώς «μόνον έτσι υπηρετούμε τον καλώς νοούμενο πατριωτισμό».
Επεσήμανε, ακόμη, τα εξής: «Ξέρει ο Δήμαρχος ότι δεν περιοριζόμαστε σε ζητήματα αρμοδιότητάς μας», προσθέτοντας πως πιστεύει ότι η έκταση για την οποίαν ο Δήμος παλεύει (49 στρέμματα στη Δυτική Παραλία) - και με τη δική του παρέμβαση - θα δοθεί κατά χρήση στο Δήμο προς όφελος της πόλης και της κοινωνίας.
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις