Την απόσυρσή του από τις εκλογές της ΕΠΣΜ ανακοίνωσε ο Ηρ. Τσίκινης

Πρώτη Δημοσίευση: 13/02/2018 08:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/02/2018 08:55
Την απόφασή του να μην συμμετάσχει τελικά στις εκλογές της ΕΠΣΜ που έχουν προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, ανακοινώνοντας τα εξής:
«Πριν 1 χρόνο η ΝΕΑ ΠΝΟΗ κατέθεσε ένα πακέτο προτάσεων για τον πυρήνα του ποδοσφαίρου το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα από την ΕΠΣΜ. Βγήκαμε ξεκάθαρα χωρίς να κρυβόμαστε και με ανιδιοτέλεια και βασικό μας σκοπό την δουλειά για μια καινούργια σελίδα στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο με πρωταρχικό στόχο την ΑΛΛΑΓΗ –ΙΣΟΝΟΜΙΑ-ΙΣΟΤΙΜΙΑ. Ελπίδα, να εκσυγχρονίσουμε το τοπικό μας ποδόσφαιρο, να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις, να αναδείξουμε τα ταλέντα στις ακαδημίες και να δώσουμε μια ΕΛΠΙΔΑ στο παράγοντα που ματώνει ότι ΑΞΙΖΕΙ να ασχολιέται.
Δυστυχώς όμως Δεν βρήκαμε την ανταπόκριση που θέλαμε.
Σκοντάψαμε σε ιδιοτελείς παράγοντες, σε ένα σύστημα που βασίζετε για την Καρέκλα, σκοντάψαμε σε μια νοοτροπία ξεπερασμένη πια και σε μια μικρό παραγοντική νοοτροπία που δεν εχει καμία ουσία για μας και το ποδόσφαιρο.
Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ θα παραμείνει ζωντανή και φυσικά θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια στις αρχές που έχουμε θέση. Αν και οι οιωνοί δεν είναι καλοί…
Ευχόμαστε η Απαξίωση και η Στασιμότητα που υπάρχει σήμερα να αλλάξει…… Ίδωμεν».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις