Την Κυριακή με Αναγέννηση φιέστα και απονομές για την Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 18/05/2017 08:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/05/2017 08:57
ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ 
Την Κυριακή στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα πραγματοποιηθεί η φιέστα της Καλαμάτας και οι απονομές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής που απέφερε μαζί την άμεση επάνοδο στη Γ’ Εθνική. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση που θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ.. Το «παρών» στη γιορτή της 21ης Μαΐου αναμένεται ότι θα δώσει πλήθος κόσμου και μαζί ο πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας, Σταύρος Παπαδόπουλος.
Εκτός απροόπτου θα προηγηθεί φιλικός αγώνας με τη συμμετοχή των παιδιών της ακαδημίας ή της παιδικής ομάδας της Καλαμάτας, αφού το κομμάτι των υποδομών ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους υπεύθυνους της Καλαμάτας, με τα πρώτα θετικά αποτελέσματα να είναι ήδη ορατά.
Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσονται και οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών απ’ όλη τη Μεσσηνία και όχι μόνο, που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η δεύτερη προγραμματισμένη προπόνηση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με τη συμμετοχή πλην ελαχίστων εξαιρέσεων των περισσότερων από τους 28 παίκτες που έλαβαν μέρος τη Δευτέρα και 15 νεοφερμένων. Το τεχνικό δίδυμο των Μάνα-Χατζηαγγελή έχει τον ευχάριστο …πονοκέφαλο να επιλέξει ανάμεσα σε πολυάριθμα ταλαντούχα παιδιά από 14 έως 22 ετών που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να είναι στις τελικές επιλογές.
Πιο συγκεκριμένα χθες αγωνίστηκαν στο δοκιμαστικό δίτερμα οι Σίντι Χότζα, Στέφανος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σκόθος, Γκρέσιν Δέμπι, Χρήστος Σαμπάνης, Κωνσταντίνος Ομέρι, Ραφαήλ Πετρόπουλος, Ελευθέριος Χριστόπουλος, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Παναγιώτης Μάραντος, Παναγιώτης Γιακουμής, Βαγγέλης Μπάτζιος, Στάθης Μαθιόπουλος, Αλέξανδρος Σταμούλος, Χρήστος Θεοδωρόπουλος. 
Στην προπόνηση της Δευτέρας είχαν λάβει μέρος οι Κώστας Κοστρίβας, Παναγιώτης Καρδάσης, Παντελής Δούβας, Βαγγέλης Χελάς, Ηλίας Λαγωνικάκος, Πάσκο Ντότσα, Κώστας Γκιόζι, Δημήτρης Τσιγάρος, Δημήτρης Ζαραφέτας, Κυριάκος Μαυροειδέας, Γιάννης Τσεκάνι, Νίκος Λάσκαρης, Γιώργος Βέλης, Κώστας Πανταζόπουλος, Ρομέο Μπογκντάνι, Αριστ. Δαμήλος, Ηλίας Ζοτάι, Αλέξανδρος Παπαδήμος, Τζόυς Λούτα, Σταύρος Σωτηρόπουλος, Ερμπίν Μετουσάι, Γιώργος Πέππας, Χρήστος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Σβαρνιάς,  Κώστας Αλντέσκου, Χάρι Ντε Νικόλο, Άγγελος Θωμάς Σπανός-Μαντωνανάκης, Νίκος Δημητρίου.
Το τελευταίο τεστ για τους παραπάνω και ίσως κάποιων ακόμη νεαρών παικτών θα διεξαχθεί αύριο στις 5.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Χ.Ε.
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις