Την Κυριακή στην Κυπαρισσία το 40ήμερο μνημόσυνο του Αριστείδη Καλαντζάκου

Πρώτη Δημοσίευση: 30/03/2017 09:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 30/03/2017 09:35
Στην ιδιαιτέρα του πατρίδα, την Κυπαρισσία, θα τελεστεί την Κυριακή το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πρώην υπουργού, Αριστείδη Καλαντζάκου. Η οικογένειά του αποφάσισε η τέλεση του μνημόσυνου να πραγματοποιηθεί στην Κυπαρισσία, στην οποία γεννήθηκε και προσέφερε με την πολιτική του δράση.
Ο Αριστείδης Καλαντζάκος «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα τη νύχτα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 89 ετών. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Πέμπτη 2 Μαρτίου από τη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία σύσσωμης της Ν.Δ., πολιτικών στελεχών από όλα τα κόμματα και πλήθους Μεσσηνίων, ενώ οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Η προσφορά του στον τόπο μεγάλη, όμως η πολιτική του παρακαταθήκη θα είναι πάντα ζωντανή.
Το μνημόσυνο θα τελεστεί την Κυριακή 2 Απριλίου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αρχιεπισκόπου Χριστιανουπόλεως.

Του Ηλία Γιαννόπουλου


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις