Την Παρασκευή 28 Ιουνίου η 4η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 16/06/2019 09:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 16/06/2019 09:26
Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, η 4η Γαλάζια Νύχτα θα σημάνει την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου στην Καλαμάτα και την περιοχή της, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο Τύπου από το δήμο Καλαμάτας.
Θα είναι μια βραδιά με ...νυχτερινό μπάνιο, μεταξύ άλλων, και με σκοπό την ψυχαγωγία των Καλαματιανών και των επισκεπτών, την προβολή της περιοχής μας, την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης, καθώς και την τόνωση της κίνησης στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αυτής της περιοχής, όπως ανέφερε ο δήμαρχος μιλώντας σε δημοσιογράφους προχθές. Τη Γαλάζια Νύχτα διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, σε συνέχεια των τριών πολύ επιτυχημένων εκδηλώσεων κατά τα προηγούμενα έτη.
Επίκεντρα της 4ης Γαλάζιας Νύχτας / 2019 θα είναι 3 σημεία στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας και της περιοχής της:
1. Κεντρική προκυμαία λιμένα Καλαμάτας. 2. Χώρος έναντι Ιερού Ναού Ανάστασης. 3. Δημοτικό parking οδού Ναυαρίνου.
Εκτός από το νυχτερινό μπάνιο, η βραδιά περιλαμβάνει πάρτι από τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, μουσική από συγκροτήματα και DJ, καθώς και κλήρωση δώρων.
Θα ληφθεί μέριμνα για θέματα υγιεινής και ασφάλειας, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με όλους τους Φορείς και ιδίως με την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμενικό Σώμα.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις