Της Κυριακής τα καμώματα τα κρίνει η επόμενη μέρα…

Πρώτη Δημοσίευση: 22/09/2015 20:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/09/2015 20:19
@ Το αποτέλεσμα των προχθεσινών εκλογών μιλάει, κατά βάση, από μόνο του. Οι περισσότεροι από αυτούς που ψηφίσαμε θέλαμε να έχουμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα – και τον έχουμε. Να του ευχηθούμε, λοιπόν, καλή δύναμη, καλή καρδιά, έμπνευση και δημιουργικότητα, για να καταφέρει να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να πετύχει τους στόχους του, που, σε πολύ μεγάλο βαθμό, είναι και δικοί μας.


@ Εκείνοι που το φυσάνε και δεν κρυώνει για το αποτέλεσμα της Κυριακής είναι οι εθνικοί μας δημοσκόποι. Μηδενός εξαιρουμένου έπεσαν όλοι έξω, αφού μας έλεγαν ότι θα έχουμε ντέρμπι και ισοπαλία και το σκορ ήρθε 7-0. Αντίθετα, όποιος παρακολουθούσε τις στοιχηματικές εταιρείες, θα έβλεπε ότι αυτές είχαν και τις πιο έγκυρες προβλέψεις.


@ Αυξημένα ποσοστά, που φτάνουν ακόμα και το 16%, έλαβε η Χρυσή Αυγή σε εκλογικά τμήματα στα οποία ψήφισαν αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αττική και ασκούν το δικαίωμά τους με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους.
Στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται δίπλα στη ΓΑΔΑ στην οδό Αμπελακίων, όπου στα εκλογικά τμήματα από 801ο έως 810ο ψήφισαν αστυνομικοί, το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου κυμαίνεται σε ποσοστά πολύ άνω του 7,1% που είναι ο μέσος όρος στην επικράτεια. Στα δέκα αυτά τμήματα η Χ.Α. έρχεται τρίτη δύναμη, έχοντας σημαντική απόσταση από το τέταρτο κόμμα.
Μπράβο, παιδιά! Στις επόμενες εκλογές και πρώτο κόμμα…


@ Τοπικός κομματάρχης και μεγαλομπακάλης την περίοδο του Μεσοπολέμου πολιτευόταν με το κόμμα του Ελευθέρου Βενιζέλου, αλλά δεν εξελέγη βουλευτής, βλέποντας να πηγαίνουν στο… βρόντο τα χρήματα που ξόδεψε για να εκλεγεί. Έστειλε, λοιπόν, στην Αθήνα ένα τηλεγράφημα, το οποίο, ούτε λίγο-ούτε πολύ, έλεγε ότι χάσαμε τις εκλογές, χάσαμε και το μπακάλικο!
Ο μοναδικός, όμως, Ελευθέριος Βενιζέλος αρκέστηκε να του απαντήσει: «Συνεχίστε τον αγώνα». Κάπως έτσι μετέφρασα τις δηλώσεις των Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου το προχθεσινό βράδυ.


@ Ο 13ος άθλος του… Ηρακλή ακούει στο όνομα Σταύρος Θεοδωράκης. Κι αυτό, γιατί κατάφερε να γυρίσει το… ποτάμι πίσω.


@ Όλα τα λεφτά ήταν προχθές, όταν οι τηλεοπτικές κάμερες έδειχναν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να προσέρχεται στα γραφεία του κόμματος της Ν.Δ.Α.Π.  Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις