Τμήματα οστών βρέθηκαν σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα στη Λαγκάδα Μάνης

Πρώτη Δημοσίευση: 05/09/2017 12:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 05/09/2017 12:56
Υπολείμματα οστών, πιθανότατα από κάτω άκρο, περισυνέλεξαν αστυνομικοί του Τμήματος Καρδαμύλης την Πέμπτη το απόγευμα, από εγκαταλελειμμένο μικρό κτίσμα στη δασική περιοχή «Πλαγιανά» στην Λαγκάδα του Δήμου Δυτικής Μάνης.
Τα οστά εντόπισαν τυχαία, την Πέμπτη το απόγευμα, κάτοικοι της περιοχής. Τα υπολείμματα των οστών βρέθηκαν μέσα σε ένα παλιό λίθινο κτίσμα, το οποίο κανείς δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει πια ήταν η χρήση του τα προηγούμενα χρόνια.
Οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία πήγε στο σημείο και στη συνέχεια ενημέρωσε τον ιατροδικαστή, ο οποίος έκανε αυτοψία και περισυνέλεξε τα τμήματα των οστών.
Καθώς τα οστά βρίσκονταν πάρα πολύ καιρό εκεί, σύμφωνα με την διαπίστωση του ιατροδικαστή, δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για ανθρώπινα οστά ή για οστά ζώου.
Θα γίνουν εργαστηριακές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η προέλευσή τους, ενώ σχετικά ενημερώθηκε και η οικογένεια του δολοφονηθέντος, αλλά ακόμα αγνοούμενου Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς κατά τη διάρκεια των ερευνών είχε συμπεριληφθεί σε αυτές και η ευρύτερη περιοχή της Μάνης.
Β.Β.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις