Τον Θανάση Βασιλόπουλο στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στην Καλαμάτα στο Β' γύρο των εκλογών

Πρώτη Δημοσίευση: 28/05/2019 18:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/05/2019 18:38
Με ανακοίνωση που εξέδωσε  η πρόεδρος της ΝΟΔΕ  της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία Νατάσα Κυριακοπούλου , ανακοινώθηκε και επίσημα η στήριξη του Θανάση Βασιλόπουλου ενόψη του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Καλαμάτα. Όπως άλλωστε είχε γίνει γνωστό από στελέχη της Πειραιώς, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα έδινε στήριξη στο β' γύρο στους δήμους που ένα εκ των δυο υποψηφίων προέρχεται από την "Κεντροδεξιά" παράταξη. 


Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικα: 

"Η Νέα Δημοκρατία τηρώντας τη δέσμευση του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, όσον αφορά το β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών, στο Δήμο Καλαμάτας στηρίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο  Θανάση Βασιλόπουλο επικεφαλής του συνδυασμού Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας."


Ανάλογη στήριξη δεν αναμένεται σε κανέναν από τους υπόλοιπους 4 δήμους στη Μεσσηνία καθώς εκεί διεκδικούνται από "κεντροδεξιούς" υποψήφιους. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη στη Μεσσήνη εκλέχθηκε Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή ο Γιώργος Αθανασόπουλος που είχε επίσημα την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις