Τούρκος μετέφερε ομοεθνείς του παράνομα στη Μεσσηνία

Πρώτη Δημοσίευση: 20/11/2019 08:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/11/2019 08:46
Πέντε Τούρκους εργάτες μετέφερε με το αυτοκίνητό του παράνομα στη Μάνη ένας 48χρονος, επίσης Τούρκος, και συνελήφθη από την Αστυνομία.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σταμάτησαν στην περιοχή Καλλιανέικα Δολών για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος Τούρκος από την Αθήνα και διαπίστωσαν πως σε αυτό επέβαιναν άλλα πέντε άτομα. Από τον έλεγχο εξακρίβωσαν πως ήταν όλοι Τούρκοι, με τους τρεις (26, 31 και 34 ετών) να μη διαθέτουν ταξιδιωτικά έγγραφα. Οι άλλοι δύο ήταν 28 και 29 ετών.
Το ταξίδι τους είχε ξεκινήσει από την Αθήνα και από τα στοιχεία της έρευνας η μεταφορά τους γινόταν για να απασχοληθούν σε αγροτικές εργασίες στην περιοχή.
Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, καθώς και το κινητό τηλέφωνο του 48χρονου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις